Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

(DOWNLOAD) "De Eerste Brief van Johannes (II) - Paul C. Jong’s Geestelijke Groei Series 4" by Paul C. Jong " Book PDF Kindle ePub Free

De Eerste Brief van Johannes (II) - Paul C. Jong’s Geestelijke Groei Series 4

📘 Read Now     📥 Download


eBook details

  • Title: De Eerste Brief van Johannes (II) - Paul C. Jong’s Geestelijke Groei Series 4
  • Author : Paul C. Jong
  • Release Date : January 23, 2012
  • Genre: Christianity,Books,Religion & Spirituality,
  • Pages : * pages
  • Size : 1143 KB

Description

Als u een ware Christen bent, dan moet u Gods liefde beter kennen dan gewoon theoretisch. Diegenen die weten en geloven in Jezus als de Verlosser moeten Gods liefde concreet in hun vergeving van zonden kennen dat werd volbracht door het evangelische Woord van het water en de Geest. We moeten ware gelovigen in het ware evangelie worden om Gods liefde in zijn diepheid te kennen. In dit ware evangelie, openbaart de liefde van God zich concreet en in detail. Als we Gods liefde willen kennen, dan moet onze kennis komen van Gods concrete liefde voor ons die geopenbaard is in de evangelische Waarheid van het water en de Geest alleen dan kunnen we anderen naar de ware liefde van God leiden.

De Apostel Johannes getuigde dat Jezus Christus, die kwam door het water, het bloed en de Heilige Geest, de Verlosser en God Zelf is. De essentie van het getuigenis is de Waarheid van de vergeving van zonden, dat toebehoort aan het water, het bloed en de Heilige Geest. Zoals er staat geschreven in het Woord van God, het water betekent Jezus' doopsel dat Hij ontving van Johannes de Doper, en het bloed betekent het oordeel dat Hij ontving voor al onze zonden. Opnieuw, het bewijs van onze zaligmaking ligt in de Heilige Geest, het water en het bloed (1 Johannes 5:8). De ambten van het water, het bloed en de Heilig Geest zijn die van God waarmee Hij alle zondaars van al hun zonden heeft gered.


Download Books "De Eerste Brief van Johannes (II) - Paul C. Jong’s Geestelijke Groei Series 4" PDF ePub Kindle