Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

(Download) "De Gerechtigheid van God die Geopenbaard is in Romeinen - Onze HEER Die de Gerechtigheid van God Wordt ( II )" by Paul C. Jong # Book PDF Kindle ePub Free

De Gerechtigheid van God die Geopenbaard is in Romeinen - Onze HEER Die de Gerechtigheid van God Wordt ( II )

๐Ÿ“˜ Read Now     ๐Ÿ“ฅ Download


eBook details

  • Title: De Gerechtigheid van God die Geopenbaard is in Romeinen - Onze HEER Die de Gerechtigheid van God Wordt ( II )
  • Author : Paul C. Jong
  • Release Date : January 20, 2011
  • Genre: Christianity,Books,Religion & Spirituality,
  • Pages : * pages
  • Size : 1173 KB

Description

De gerechtigheid van God is doorzichtig en het is verschillend van de gerechtigheid van de menselijke wezens. God's gerechtigheid wordt geopenbaard in het evangelie van het water en de Geest, die volbracht was door het doopsel van Jezus door Johannes en Zijn bloed aan het Kruis. We moeten terugkeren naar het geloof in God's gerechtigheid voordat het te laat is. 
Weet u waarom Jezus door Johannes de Doper gedoopt moest worden? Als Johannes Jezus niet gedoopt had, zouden onze zonden niet aan Hem zijn doorgegeven. Johannes de Doper was de nobelste man van allemaal, en het doopsel dat hij aan Jezus gaf was het absolute vereiste van God om onze zonden van ons door te geven aan Jezus.
Jezus werd gedoopt om alle zonden van de wereld op Zijn schouder te dragen, en Hij bloedde aan het Kruis om de volledige loon ervan te betalen. Al deze dingen hebben mijn vroegere begrip van wat het is om wedergeboren te zijn, volledig veranderd, toen ik slechts wist van het bloed aan het Kruis. God heeft u nu geleerd wat Zijn gerechtigheid is zodat we Zijn gerechtigheid geheel kennen en erin geloven. Ik dank de Heer voor al deze zegens.


Free Books Download "De Gerechtigheid van God die Geopenbaard is in Romeinen - Onze HEER Die de Gerechtigheid van God Wordt ( II )" PDF ePub Kindle